Покритие на врати

Начало Покритие
1
Врати Българско производство

Врати с ламинат покритие

Конструкцията на крилото на вратата се състои от многослойна рамка от иглолистна дървесина с хартиен пълнеж - пчелна пита, затворена с две ламинирани МДФ плоскости. Крилото е покрито с ламиниран МДФ с висока степен на устойчивост на надраскване. Периферията на крилото е изпълнена във вариант без фалц. Касата е изпълнена от иглолистна дървесина покрита с ламиниран МДФ

2
Врати Българско производство

Фурнировани врати

Конструкцията на крилото на вратата се състои от многослойна рамка от иглолистна дървесина с хартиен пълнеж - пчелна пита, затворена с две МДФ плоскости, покрити с естествен фурнир. Крилото е покрито с фурнирован МДФ. Повърхността е защитена с екологични водни бои.

3
Врати Българско производство

Врати от боядисан МДФ

Вратите се боядисват с бои от най-високо качество с цвят по каталог на RAL. Този тип врати са винаги модерни. На практика няма ограничение в цветовата палитра и са лесно съвместими с различни дизайнерски решения.

4
Врати Българско производство

Блиндирани врати

Блиндираните врати могат да бъдат със същото покритие и със същите фрезожки, както интериорните. Те са с италиански заключващи системи и също се изработват по размери на клиента.