Често задавани въпроси

Начало Въпроси


6
Блиндирани врати Пловдив

Къде ще мога да разгледам мостри на изработените врати?

Различните видове суровини и материали, от които изработваме интериорните и блиндирани врати, можете да видите в магазина ни, където всичко ще Ви бъде обяснено внимателно и професионално от нашите служители.

7
Блиндирани врати Пловдив

Как става покупката?

Покупката се извършва в магазина, където се заплаща на няколко етапа - при сключване на договор 50%, при доставка 50% и монтаж .

8
Блиндирани врати Пловдив

Цената на вратите включва ли монтаж?

Цена на услугата по монтажа се заплаща допълнително. Монтажът се извършва от специализирани екипи, които гарантират, че вратите ще изпълняват своето предназначение. В цените на всички изделия, които предлагаме са включени брави, декоративни каси, первази, гумени уплътнения и панти.

9
Блиндирани врати Пловдив

Правите ли оглед на обекта?

При сключване на договор имаме задължението да изпратим човек, който да вземе размерите на вратите и да Ви посъветва за някои довършителни работи. Това се налага поради факта, че вратите се произвеждат по вашите строителни отвори и всичко е строго индивидуално.

10
Блиндирани врати Пловдив

Приемате ли поръчки по индивидуални проекти?

Силата ни е както в мащабните проекти така и в индивидуалните проекти, където клиентът ни има пълната свобода да избере това, което харесва. Служителите ще насочат клиента към най-подходящото и практично решение за него.

11
Блиндирани врати Пловдив

Какъв е срокът за изработка?

Срокът на изработка е максимум 1 месец.